Bóna László: Méreg, ami éltet – Homeopátiás Halottaskönyv – Elfogyott

Akció!

Termékleírás

ELFOGYOTT

Mi tartja életben az élőt? Van-e erő, amely elfordít az élettől? És felismerhető-e az a pont, amikor az eltávolodás, a meghalás elkezdődik?

Bóna László, író, irodalmi esszékötetek és népszerű homeopátiás könyvek szerzője, több mint egy évtizede tanulmányozza a homeopátia gyakorlatát és filozófiáját. Sajátos homeopátiás nézőpontból írt Halottaskönyvét több haláleset bensőséges végigkísérése ihlette. A könyvben szereplő emberek nem a homeopátiás kezelés áldozatai, a leggondosabb segítség ellenére is meghalunk valahogy valamikor. Nem mindegy hogyan és mikor. Ugyanaz az az erő segít élni, mint aztán meghalni is. Egyazon erő két arca a gyógyszer és a méreg. Ez a törvény a homeopátia működésének alapja is. A könyv esszé a különféle mérgekről, a meghalás formáiról. A szerző eddigi írásaiban is az életet alakító elemi erőket kutatta. A Homeopátiás Halottaskönyv az életerőt egy meghökkentően új szempontból, lebontó ereje felől közelíti meg. Azért fontos kérdés, hogy meddig köt az élethez valami, ami aztán elold ugyanettől az élettől, hogy szép tartalmas életünk és békés halálunk lehessen. Nagyon segítő, ha ezeket a fontos tanulságokat megosztjuk egymással.

A Méreg, ami éltet – Homeopátiás Halottaskönyv Bóna László homeopátiás könyveiből álló trilógiájának legújabb, harmadik kötete. A trilógia előző könyvei:
Szenvedésben hasonló – Az élet homeopátiás rendje és A formáktól az erőkig – A sors homeopátiás felfedezése az Új Paradigma Kiadónál jelentek meg 2004-ben és 2007-ben.
Bóna László egyéb esszékötetei: Holtvilág (Magvető, 1989), Természetrajz
(Liget, 1995), Félálmoskönyv (Liget, 1998), Fantomképek (Kijárat, 1999),
Nemszeret-szeret (Kalligram, 2008).

 

További információk

Súly 420 g

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “Bóna László: Méreg, ami éltet – Homeopátiás Halottaskönyv – Elfogyott”3,500 Ft 1,050 Ft