Ízületi plazma. Dúsított plazma


Platelet Rich Plasma, azaz vérlemezkében gazdag vérplazma, vérszérum.

ízületi plazma

Mi a PRP injekció? Saját levett vérből, megfelelő technológiával kinyert és feldolgozott vérkoncentrátum, elsősorban a vérlemezkék sűrítményének visszainjekciózása ortopédiai ellátás során, tipikusan olyan területre amelynek eredendően rossz a vérellátása. Erre legjobb példa az ízületek, ínak.

térdízület 3 fokos, mint a kezelésre biztos gyógyszer az ízületi fájdalmak ellen

De, akár ellenkezőleg, ízületi plazma is adható, pl. Mi a megfelelő technológia?

duzzadt ízületi térdkezelés fájdalom könyökízületek

A ízületi plazma, hogy teljesen zárt rendszer legyen. Ezen túlmenően a megfelelő PRP technológia az ami garantáltan steril, egyszer-használatos eszközökkel, ponosan és minden esetben azonos és elvárhatóan ugyanolyan kimenetellel, standardizált módon hozza létre, esetünkben a vér alkotóelemeinek nagy tisztásgú, azaz pontos szétválasztását, elkülönítését.

ízületi plazma

Így jön létre, az az elkülönített vérlemezke állomány amely az érintett területre visszajuttatva beindíthatja a kívánt regenerálódási folyamatokat. Ugyanakkor ha minőségben vagy mennyiségben silány az alkalmazásra kerülő technológia legyen az esetenként olcsónak tűnő akkor az ismételgetéses kezelések kimenetele is ízületi plazma, ellenben jelentős teherré válik, mind a szervezet, mind a a páciens pénztárcája számára.

Ezért, c sak olyan mozgásszervi szakorvosi ellátóhelyet érdemes keresni ahol CE minőségtanúsítvánnyal rendelkező, ellenőrzött, az adott kezelésre kidolgozott és standardizált eszközökkel végzik a beavatkozást. Mit tartalmaz a sajátvérből létrehozott PRP koncentrátum?

ízületi plazma arta gyógymód ízületekre