Porcszövet helyreállítása, Helyreállítása porcszövet az ízületek és a gerinc méhészeti termékek


Az emberek is rendelkeznek regeneratív képességekkel

Kacsó Kornélia elixironline. Civilizációs probléma? Így is mondhatjuk. Nézzünk azonban egy kicsit a felszín alá! A támasztó-mozgató szervrendszerünk csontokból, izmokból, inakból és kötőinakból áll.

Homorú-domború lencse

Az ásványi sók adják a csont keménységét, a kollagén háló a rugalmasságát. A csontok tartalmazzák a szervezet ásványi só háztartásának döntő többségét, pl.

Ebből is látszik: a kálcium a legfontosabb porcszövet helyreállítása közé tartozik a szervezetünkben, a cink és a silicium mellett.

porcszövet helyreállítása a csípő gyógyszerének arthrosisának kezelése

Ha nem lenne kálcium, nem élhetnénk. Mert amikor a kálcium bemegy a sejtbe — a sejt összehúzódik —  kijön, a sejtből- elernyed. Egész életünk folyamán összehúzódnak és elernyednek az izmaink. Mivel ennyire fontos, folyamatos pótlása életbevágó!

A porc élettana

Hogyan tudjuk pótolni? A napi étrendünkbe beiktatjuk a csontlevest, kocsonyát és a tejtermékeket. Amennyiben beteg a májunk vagy a hasnyálmirigyünk, az emésztés minősége romlik, a helyzetünk kálcium felszívódás szempontjából egyre rosszabb. Nem beszélve arról, hogy a növényi eredetű kálcium nem szívódik fel elégséges mennyiségben. Ezáltal a természet bosszút áll, fájni fog a kezünk, lábunk, hátunk stb.

porcszövet helyreállítása csípőgyulladás betegség tünetei

Ismert tény, hogy ahhoz hogy a kálciumot a sejtekbe juttasson, 13 mikroelem és vitamin helyes arányú környezetére van szükség. Ez óriási feladat elé állította a tudósokat. De a kínai tudományos akadémiának sikerült ezt a szenzációt megalkotni. Az osteoporosis- a gerinc ízületeinek megbetegedése. Kálcium hiány esetén a gerinc állaga puhul gyerekeknél ez gerincferdülés formájában jelentkezik.

  • Egészséges ízületek – műtét nélkül – Nonstop Doctor
  • Milyen gyógyszerek gyógyíthatják az osteochondrozist

Általában a pubertás idejében alakul ki, ugyanis ebben az időben a kálcium a hormonrendszer szolgálatában áll. Osteohondrosis- ez a porcok degenerációja, vagyis a porcszövet károsodása, mely különböző kinövésekkel jelentkezik a gerincoszlopon. Hasonló történik a térdízületünkkel is — összeszűkül az ízület és megsérül a porcszövet.

Csökken az ízületi synoviális folyadéktermelés, és a következményeként megfájdul a térd, majd a csípőízület. Ilyenkor porcszövet helyreállítása vagyunk a mozgásban, ropognak a csontjaink. Mit tehetünk?

Mit tehetünk?

Pótoljuk a kálciumot a szervezetünkben. Ha Önnek porckorong sérve van kialakulóban a porcszövet degenerálódottmegvannak rá a megoldások, méghozzá műtét nélkül helyre lehet hozni ezt a problémát. Természetesen mivel egy ilyen probléma nagyon sok idő alatt alakul ki, a megoldása sem csettintésre történik.

porcszövet helyreállítása remegés és fájdalom a lábak ízületeiben

A páciens akaratán és hozzáállásán is sok múlik. Azonban a helyes táplálkozás, helyes mozgásterápia, megfelelő táplálék kiegészítők, holisztikus szemlélet, a szervezet harmonizációját tekintve meghozza az eredményt.

porcszövet helyreállítása csontritkulás ízületi fájdalmak

A másik oka az ízületi megbetegedéseknek a gyulladás. Hogyan is történik? Fáj a torkom- antibiotikumok porcszövet helyreállítása begyullad az ízület.

Helyreállítása porcszövet az ízületek és a gerinc méhészeti termékek

Mi történt? A mandulagyulladás ízületi gyulladással szövődött. Tehát az elsődleges cél a csont és ízületi megbetegedések megelőzése és harmonizációja.